Bluestep

>>  Flexibla Bolån för dig med Anmärkningar..Ansök Här

Bluestep är ett fint alternativ för dig som har svårigheter med att få lån hos vanliga banker. Skälen till att man kan ha svårt att få lån varierar, men grunden är i 99 procent av fallen att man inte kan visa upp en god ekonomisk återbetalningsförmåga. Bluestep är annorlunda jämfört med bankerna, då det snarare koncentrerar sig på din framtida förmåga att betala igen ett lån, än hur din ekonomi har sett ut tidigare. Hos Bluestep kan du ta ett lån om du har betalningsanmärkningar, skuldproblem, är egenföretagare eller projektanställd. Bluestep ger också lån till personer utan fast anställning, vikarier, arbetslösa och sjukskrivna. Är du nyinflyttad eller bosatt utomlands kan du också få problem att låna hos en bank, medan Bluestep gärna tar emot din ansökan. Bluestep gör alltså en individuell kreditbedömning och inte en standardiserad som de flesta andra. Bluestep själva gör på sin hemsida en uppskattning att en av fyra svenskar av olika anledningar inte kan bemöta de traditionella långivarnas villkor.

Hos Bluestep kan du både låna till en ny bostad, samt belåna den bostad som du redan äger, vare sig det gäller att lösa dyrare lån, betala av skulder eller renovera bostaden. Hos Bluestep kan du låna minst 150 000 kronor och maximalt 15 miljoner kronor. Det är din bostadsform som avgör hur mycket du får låna hos Bluestep, då du är tvungen att äga eller avse att köpa en bostad för att llåna hos Bluestep. Din bostad blir alltså Bluesteps säkerhet om du av någon anledning inte betalar tillbaka ditt lån till Bluestep. Vad du sedan vill göra för de pengar som du lånar av Bluestep är helt upp till dig. Om du vill så kan du naturligtvis lösa inte ditt lån från Bluestep tidigare än planerat eller flytta över lånen till en annan långivare om du så önskar. Du kan dessvärre inte ta ett topplån från Bluestep, utan måste alltså kunna lägga eventuell kontantinsats själv.

För att få låna hos Bluestep måste du ändå ha någon form av inkomst. För att redogöra för din intäkt skriver du ner den på ett papper, signerar och sänder in till Bluestep. Detta typ av lån kallas för Bluesteplånet och riktar sig alltså till de som kan ha svårt att få fram formell intygan på inkomsten.

För att sedan betala tillbaka lånet till Bluestep finns två alternativ. Antingen väljer du att ta ett amorteringsfritt lån hos Bluestep, då du bara betalar tillbaka räntekostnaden under lånetiden. När lånetiden har löpt ut betalar du sedan tillbaka hela lånebeloppet till Bluestep. Väljer du istället att ta ett lån från Bluestep med amortering, betalar du istället av ditt lån med ett litet belopp varje månad och skulden minskar därför gradvis. Hos Bluestep kan du välja att betala tillbaka ditt lån mellan 5 och 40 år.

Räntan hos Bluestep ligger högre än räntan hos traditionella låneinstitut. Detta beror på att Bluestep behandlar varje låneansökan individuellt, samt att det naturligtvis inte handlar om välgörenhet. Bluestep tar mycket större risker än vad vanliga banker gör, då Bluesteps kunder är så pass mycket osäkrare än vanligt. Räntorna hos Bluestep bestäms individuellt och är helt beroende av just dina omständigheter.

För att ansöka om lån hos Bluestep kan du använda dig av deras ansökningsformulär på hemsidan, eller låta Bluestep ringa upp dig. Formuläret är enkelt att fylla i, det enda du behöver uppge är i vilket syfte du vill ta lånet från Bluestep, vilken typ av låneobjekt som gäller, hur mycket pengar du vill låna från Bluestep och eventuell kampanjkod. Bluestep ringer sedan upp dig för mer detaljer. Bluestep är alltså ett smidigt alternativ för dig som har svårt att få lån på annat håll.