Låna pengar med betalningsanmärkning

>>  Flexibla Bolån för dig med Anmärkningar..Ansök Här

låna pengar med betalningsanmärkning. Allt fler svenskar får svårigheter med att låna pengar från traditionella låneinstitut som banker. Faktum är att en halv miljon i vårt avlånga land har en betalningsanmärkning eller liknande, som göra att vanliga banker undviker att låna ut pengar. En person som på papperet ser ut att ha dålig koll på sin ekonomi, är inte en attraktiv kund och medför ett stort risktagande för banken. Att låna pengar med betalningsanmärkning kan därför vara en svår process, men som tur är finns det ändå hjälp.

Om du blir avvisad av banken när du vill långa pengar med betalningsanmärkning, kan du försöka få någon närstående att gå in som borgensman för dig. Om du sedan inte klarar av att betala tillbaka ditt lån, blir denna person skyldig att stå för kostnaderna. Det finns också många alternativa låneinstitut som specialiserat sig på att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkning. Dessa låneinstitut ser inte till gamla betalningsanmärkningar, utan till din framtida förmåga att betala tillbaka pengar. Men om du ska låna pengar med betalningsanmärkning från dessa låneinstitut måste du räkna med att betala en mycket högre ränta än hos din vanliga bank. Övriga höga kostnader som uppläggningsavgift brukar också tillkomma, så se till att du känner till alla villkor innan du tackar ja till att låna pengar.

Om du har en betalningsanmärkning och inte är i behov av att låna mycket pengar, kan sms-lån vara ett alternativ. Kredit 365 lånar ut pengar till personer som har betalningsanmärkning, men bara max 3000 kronor under 30 dagar. När du ska låna pengar hos Kredit 365 gör företaget visserligen en kreditundersökning, men ser alltså snarare till huruvida du kommer att kunna betala tillbaka ditt lån, än hur du har skött tidigare. Om du har en betalningsanmärkning och ska låna pengar från Kredit 365, tar företaget ut 500 kronor i uppläggningsavgift. SMS-pengar är ett annat låneinstitut för dig som vill låna pengar trots att du har en betalningsanmärkning. Du kan ansöka om att låna pengar via sms och får du beviljat att låna pengar trots din betalningsanmärkning, har du pengarna på ditt konto inom några timmar.

Hos Bluestep kan du låna pengar om du har en betalningsanmärkning, men behöver en större summa än ett par tusenlappar. Om du ska låna pengar med betalningsanmärkning hos Bluestep, måste du dock ha en bostad eller avse att köpa en bostad, så att Bluestep får en säkerhet. Hos Bluestep kan du låna från 150 000 kronor upp till 15 miljoner. Bluestep är framförallt specialiserade på att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkning som behöver bostadslån, men erbjuder också sina kunder att låna mindre summor pengar trots betalningsanmärkning.

Om du har svårigheter med att låna pengar på grund av fler än en betalningsanmärkning, bör du kanske börja med att se över din ekonomi. Varför har du fått en betalningsanmärkning? Tenderar du att ofta låna pengar som du inte betalar tillbaka? Eller är det bara en olycklig omständighet som gör att du har fått din betalningsanmärkning och därmed har svårt att låna pengar? Allt fler personer hamnar i svårigheter på grund av att de ogenomtänkt väljer att låna pengar som de sedan inte kan betala tillbaka. Om du har en betalningsanmärkning bör du alltså tänka efter noga innan du väljer att låna pengar och vara helt säker på att du inte drar på dig ytterligare en betalningsanmärkning. Räntan hos de låneinstitut som erbjuder sig att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkning är som regel väldigt hög, vilket du också bör ha i åtanke. Kanske kan du låna pengar från någon närstående istället?