Loan24 bolån

>>  Flexibla Bolån för dig med Anmärkningar..Ansök Här

Loan24 bolån. För den som har blivit nekad bolån hos banken, kan Loan24 vara en lösning. Loan24 har nämligen specialiserat sig på att ta hand om personer som av olika anledningar inte får bolån hos traditionella låneinstitut. Loan24 samarbetar med ett stort antal av de större lånegivarna på marknaden och är därmed helt oberoende av banker. När du gör en ansökan om bolån hos Loan24 får du därmed fyra olika offerter istället för från bara en. På det viset kan du välja det mest attraktiva erbjudandet på bolån.

Anledningarna till att vissa kan ha svårt att få ta bolån från banken är många. Vissa har betalningsanmärkningar, andra är egenföretagare eller saknar fast anställning, men också faktorer som boende utomlands kan ge avslag. När du söker om ett bolån hos Loan24 tar man hänsyn till en rad olika punkter när det gäller din ekonomi, snarare än att bara se till dåtida ekonomiska problem. Hos Loan24 får du alltså en personlig bedömning, istället för en generell, vilket ökar dina möjligheter att få bolån markant! Det har dessutom visat sig att över en halv miljon svenskar klassas i den kategori som har svårt att få lån från banken, vilket måste anses som en rätt stor del av befolkningen.

Hos Loan24 kan du både ta bolån, lägga om befintliga bolån och belåna din bostad ytterligare. När du gör en ansökan om bolån till Loan24 måste du ge Loan24 uppgifter om den bostad som du vill belåna eller köpa, uppgifter om dina nuvarande lån, samt dina personuppgifter. Det är lätt att söka om bolån hos Loan24 och din ansökan är naturligtvis inte bindande. När du har skickat in din ansökan till Loan24 om bolån tar det ungefär två dagar innan du får gratis svar. Om du inte redan har hittat din bostad men är på jakt efter en, kan du också ansöka om ett lånelöfte om bolån hos Loan24.

När du ska söka bolån hos Loan24 är det viktigt att du först av allt tänker igenom hur mycket som du behöver låna. Ju mer belånad din bostad är sedan tidigare, ju svårare är det att få bolån från Loan24. Dessutom blir räntan högre. Eftersom Loan24 inte är en egen långivare, utan bara en mellanhand, varierar lånesumman beroende av vem du får ditt bolån från. En del långivare beviljar ända upp till 95 procent av värdet på bostaden, men Loan24 rekommenderar att du högst belånar 85 procent för att slippa för hög ränta. Det är också viktigt att du uppger värdet på din bostad så precist och korrekt som möjligt när du ansöker om bolån hos Loan24.

När du sedan har fått dina fyra offerter på bolån från Loan24 ska du jämföra dem med både dina behov och med varandra. Loan24 rekommenderar att du tar särskilt fasta på räntan, amorteringen, villkoren, belåningsgraden och uppläggningsavgiften, eftersom dessa kan variera och dessutom har stor betydelse för själva bolånet. När du tar ett bolån från Loan24 ska du också komma ihåg att du har möjlighet att förhandla både om ränta och avgifter!

Om du har frågor kring bolån hos Loan24 kan du kontakta deras kundtjänst som har öppet mellan 9 och 21 varje vardag. Lycka till med din ansökan om bolån!